Veggie Zoodle tilberedt med Whirlpool i100 induksjonstopp

  • Kopier lenken til utklippstavlen
Veggie Zoodle tilberedt med Whirlpool i100 induksjonstopp main image
Evnen
Lett
Forberedelse
15 Minutter
Matlagingstid
10 Minutter
Porsjoner
4 personer
Veggie Zoodle tilberedt med Whirlpool i100 induksjonstopp ingredients
Glutenfri
Vegetarisk
Altetende

Ingredienser

  • Squash 300 g
  • Søtpotet 200 g
  • Kokte rødbeter 200 g
  • Zucchini blomster 4 stk
  • Gurkemeie 1 ts
  • Knuste hasselnøtter
  • Frisk merian 1 kvist
  • Oliven olje 3 ts
  • Salt en klype
Veggie Zoodle tilberedt med Whirlpool i100 induksjonstopp - video cover

Trinn

1. Skrell søtpoteten og vask zucchinien
2. Lag zodler eller nudler av begge grønnsakene med en grønnsakskutter og sett til side
3. Del rødbeten i store terninger
1a. Veggie Zoodle tilberedt med Whirlpool i100 induksjonstopp - step1a
1b. Veggie Zoodle tilberedt med Whirlpool i100 induksjonstopp - step1b
3. Veggie Zoodle tilberedt med Whirlpool i100 induksjonstopp - step3
4. Brun rødbetene i en panne med 2 ss olje, merian og gurkemeie på middels varme i ca 5 minutter.
5. Når du er ferdig, bland til den er jevn og kremete og sett til side
6. Still inn ChefControl-funksjonen og plasser en panne med litt olje på øvre venstre side av induksjonstoppen.
4. Veggie Zoodle tilberedt med Whirlpool i100 induksjonstopp - step4
5. Veggie Zoodle tilberedt med Whirlpool i100 induksjonstopp - step5
6. Veggie Zoodle tilberedt med Whirlpool i100 induksjonstopp - step6
7. Tilsett zoodles og brun i 2 minutter, tilsett en klype salt
8. Flytt pannen mot den nedre delen av induksjonstoppen for å fortsette tilberedningen på lav varme
9. Legg rødbetkremen på serveringsfatet og topp deretter med zoodles
9. Veggie Zoodle tilberedt med Whirlpool i100 induksjonstopp - step9
10. Pynt med de knuste hasselnøttene, pynt med zucchiniblomster og server