Varm sjokolade med kanel

  • Kopier lenken til utklippstavlen
Varm sjokolade med kanel main image
Evnen
Lett
Forberedelse
2 Minutter
Matlagingstid
5 Minutter
Porsjoner
4 personer
En av de mest klassiske vinterdrikkene som varmer på kalde ettermiddager med smaken av sjokolade. En snack som både er sunn og gir deg vann i munnen: Kanel har en skarp luk og er et naturmiddel mot sesongens første forkjølelse.
Varm sjokolade med kanel ingredients
Glutenfri
Vegetarisk
Altetende

Ingredienser

  • Sukker 6 jevne ss
  • Maismel 6 jevne ss
  • Usøtet kakaopulver 6 jevne ss
  • Mørk sjokolade 100 g
  • Kanel etter smak
  • Melk etter smak

Trinn

1. Først grovhakker du sjokoladen med en kniv. Legg i en blender med sukker, maisstivelse, kanel og kakao, og la blenderen kjøre til blandingen blir et fint og homogent pulver.
2. Slå på komfyren.
3. Finn frem en gryte, hell i 800 ml melk i blandingen og la småkoke til sjokoladen blir tykk og kremaktig. Serveres rykende varm.