Tunfiskbiff med timian, gresskar og solsikkefrø

  • Kopier lenken til utklippstavlen
Tunfiskbiff med timian, gresskar og solsikkefrø main image
Evnen
Lett
Forberedelse
8 Minutter
Matlagingstid
10 Minutter
Porsjoner
4 personer
En rett for deg som liker å lage mat med ingredienser av høy kvalitet, og som liker oppskrifter som forbedrer ingrediensene uten å dekke smakene. I denne oppskriften er tunfisk hovedsmaken, og en blanding av grovhakkede frø og krydder bidrar til å heve smaken.
Tunfiskbiff med timian, gresskar og solsikkefrø ingredients
Glutenfri
Pescetarian
Altetende

Ingredienser

  • Tunfisk 1.4 kg filet
  • Timian noen kvister
  • Gresskarkjerner 30 g
  • Solsikkefrø 30 g
  • Extra virgin olivenolje 2 ss
  • Salt og pepper etter smak

Trinn

1. Kutt tunfisken i 4 cm tykke skiver, pensle med olje og dryss med timian, salt og pepper.
2. Grovhakk gresskar- og solsikkefrø.
3. Rull deretter tunfiskskivene i frøblandingen
4. Så setter du varmeplaten på ovnen.
5. Nå kan du varme opp platen.
6. Sautér tunfisken i 3 min, vend den på alle sider.
7. Så er den klare til å skives og serveres med grønnsaker