Tofarget sjokolademousse laget med Whirlpool i100 induksjonstopp

  • Kopier lenken til utklippstavlen
Tofarget sjokolademousse laget med Whirlpool i100 induksjonstopp main image
Evnen
Medium
Forberedelse
75 Minutter
Matlagingstid
20 Minutter
Porsjoner
4 personer
En oppskrift basert på sjokolade, en ingrediens som gagner kropp og sjel. Sjokoladens kraft gir ditt velvære et naturlig løft. Opplev og del den positive påvirkningen av sjokolade.
Tofarget sjokolademousse laget med Whirlpool i100 induksjonstopp ingredients
Glutenfri
Vegetarisk
Altetende

Ingredienser

  • Mørk sjokoladeplate 100 g
  • Hvit sjokoladeplate 100 g
  • Fersk pisket krem 200 ml
  • Finkornet sukker 30 g
  • Appelsinskall 1
  • Safran 1 pose
  • Safran pistiller å dekorere 8 stk
Tofarget sjokolademousse laget med Whirlpool i100 induksjonstopp - video cover

Trinn

1. Slå på Whirlpool induksjonstoppen, trykk deretter på "6TH SENSE"-knappen og velg "Smelt"-funksjonen på displayet
2. Sett en panne på koketoppen og start funksjonen ved å trykke "OK"
3. Legg den mørke sjokoladekaken i pannen og la den smelte helt
1. Tofarget sjokolademousse laget med Whirlpool i100 induksjonstopp - step1
2. Tofarget sjokolademousse laget med Whirlpool i100 induksjonstopp - step2
3. Tofarget sjokolademousse laget med Whirlpool i100 induksjonstopp - step3
4. Gjenta metoden med den hvite sjokoladekaken
5. Pisk fløten med sukker i en bolle til den er luftig og sett til side
6. Ha den mørke sjokoladen i en bolle, tilsett halvparten av kremfløten og bland forsiktig
4. Tofarget sjokolademousse laget med Whirlpool i100 induksjonstopp - step4
5. Tofarget sjokolademousse laget med Whirlpool i100 induksjonstopp - step5
6. Tofarget sjokolademousse laget med Whirlpool i100 induksjonstopp - step6
7. Ha den hvite sjokoladen i en annen bolle, tilsett resten av kremfløten og bland forsiktig
8. Tilsett revet appelsinskall i den mørke sjokoladen
9. Tilsett safran i den hvite sjokoladen og bland godt
7. Tofarget sjokolademousse laget med Whirlpool i100 induksjonstopp - step7
10. Hell den mørke sjokolademoussen i glass og dekk med den hvite sjokolademoussen
11. Pynt med en vri av appelsinskall og safranpistiller
12. Sett i kjøleskapet minst en time før servering