Ingredienser
- Svinekjøtt skåret i terninger 400 g
- Middels store løk 1 eller 2
- Paprika (bruk forskjellige farger) 2 eller 3
- Olje eller soyasaus 2-3 ss
- Potetmel 1 ss
- Vann 2 ss
- Fløte 2 ss
- Melk En skvett
- Salt en klype
- Pepper en klype
Trinn
1.
Skrell og skjær løken i skiver, fjern så frøene fra paprikaene, og skjær dem i tynne strimler. Legg kjøttet, løk og olje eller soyasaus i en mikrobølgesikker ildfast form, og rør godt. Dekk til og stek i 10 minutter ved 750 W.
2.
Tilsett paprikaen, rør rundt, og fortsett å koke ved 500 W i 8-10 minutter. Reduser varmen hvis blandingen koker for kraftig.
3.
Bland potetmelet med vannet, og hell dette over kjøttet, dekk til og fortsette å koke i ytterligere 2 minutter ved 750 W.
4.
Spe ut fløten ved å tilsette litt melk. Hell dette over den ildfaste formen, dekk til, og la stå i 5-10 minutter før servering.