Sverdfisk med mandelskorpe

  • Kopier lenken til utklippstavlen
Sverdfisk med mandelskorpe main image
Evnen
Lett
Forberedelse
8 Minutter
Matlagingstid
10 Minutter
Porsjoner
4 personer
Mandelsmulene gir sverdfisken sprø skorpe uten å ta fra den smaken. Denne oppskriften er et interessant alternativ til vanlig grilling og den er like enkel.
Sverdfisk med mandelskorpe ingredients
Pescetarian
Altetende

Ingredienser

  • Sverdfisk 4 skiver
  • Appelsinskall 1
  • Hakkede mandler 100 g
  • Gammelt brød av durumhvete 2 skiver
  • Pecorino-ost 2 ss
  • Mynte noen blader
  • Merian noen kvister
  • Salt og pepper etter smak

Trinn

1. Legg brød (uten skorpe), mandler, mynte, merian, appelsinskall og ost i en blender. Blend til du får en jevn blanding.
2. Dypp sverdfiskskiver i den aromatiske brødblandingen.
3. Slå på varmeplaten og smør den med noen spiseskjeer ekstra virgin olivenolje.
4. Stek sverdfiskskivene på hver side, på middels varme i noen minutter. Krydre med salt og pepper.