Ingredienser
- Butterdeig 500 g
- Frossen spinat 500 g
- Salt ricotta 300 g
- Vispet eggeplomme 1
- Parmesanost 30 g
- Pecorino-ost 30 g
- Revet/malt muskatnøtt -
- Pepper en klype
- Smelteost i skiver 5
- Melk En skvett
Trinn
1.
Kok spinaten til den er myk, og sil av overflødig vann. Grovhakk spinat og bland sammen ricotta, egg, parmesan, pecorino-ost, pepper og revet muskatnøtt i en bolle.
2.
Dryss brødsmuler/griljermel over crisp®-fatet. Kjevle ut butterdeigen ut på et bakebord strødd med mel, og del den i to. Sørg for at begge halvdelene er store nok, og har en form som dekker crisp-fatet. Plasser den ene halvdelen av deigen over crisp®-fatet. La det værelitt ekstra tykkelse i kantene.
3.
Dekk deigen med osteskiver, og spre spinat- og osteblandingen jevnt over dem. Legg den gjenstående butterdeigshalvdelen på toppen av blandingen. Klem kantene sammen, stikk med en gaffel og pensle med eggeplomme blandet med litt melk. Stek i 12 minutter med crisp®-funksjonen.