Roast beef med rå erter

  • Kopier lenken til utklippstavlen
Roast beef med rå erter main image
Evnen
Lett
Forberedelse
20 Minutter
Matlagingstid
Chefplus: 6 min Crisp + 6 min damping for ertene
Supreme: 8 min Crisp + 6 min damping for ertene
Porsjoner
4 personer
Møre, grillede skiver av mørbrad, perfekt tilberedt og servert med kremede erter og poteter.
Roast beef med rå erter ingredients
Glutenfri
Altetende

Ingredienser

  • Indrefilet i stykker 700 g
  • Smør 50 g
  • Rosmarin 2 kvister
  • Stjerneanis 2
  • Einer 1 ss
  • Ferske erter 200 g
  • Poteter 150 g
  • Extra virgin olivenolje 4 ss
  • Sort pepper en klype

Trinn

1. Fyll bunnen av dampkokeren med vann opp til det angitte nivået. Sett inn kurven, tilsett erter og poteter kuttet i tynne skiver. Sett på lokket og bak i mikrobølgeovnen, bruk Damp-innstillingen på 750 W i 6 min.
2. Legg olje, rosmarin, einebær, stjerneanis, salt og pepper i en bolle.
3. Mariner mørbradmedaljongene i olje og krydder i kjøleskapet i en halv time.
4. Sett den tomme Crisp-platen inn i mikrobølgeovnen og still den inn på Crisp i 2 min for å forvarme den. Ta den ut av mikrobølgeovnen, og legg mørbradene forsiktig på den.
5. Ta Crisp-platen ut av mikrobølgeovnen, og legg mørbradene forsiktig på den.
6. Sett Crisp-platen tilbake i mikrobølgeovnen og fortsett stekingen på Crisp-innstillingen i ytterligere 4 min.
7. Så tar du ut mørbradene og kutter dem i strimler.
8. Anrett ved å legge kremede erter (smør og blandede erter) og poteter i bunnen av formen med en skje, så tilsetter du rå erter og serverer.
9. Pynt med fargerike spiselige blomster.