Møre, grillede skiver av mørbrad, perfekt tilberedt og servert med kremede erter og poteter.
Ingredienser
- Indrefilet i stykker 700 g
- Smør 50 g
- Rosmarin 2 kvister
- Stjerneanis 2
- Einer 1 ss
- Ferske erter 200 g
- Poteter 150 g
- Extra virgin olivenolje 4 ss
- Sort pepper en klype
Trinn
1.
Fyll bunnen av dampkokeren med vann opp til det angitte nivået. Sett inn kurven, tilsett erter og poteter kuttet i tynne skiver. Sett på lokket og bak i mikrobølgeovnen, bruk Damp-innstillingen på 750 W i 6 min.
2.
Legg olje, rosmarin, einebær, stjerneanis, salt og pepper i en bolle.
3.
Mariner mørbradmedaljongene i olje og krydder i kjøleskapet i en halv time.
4.
Sett den tomme Crisp-platen inn i mikrobølgeovnen og still den inn på Crisp i 2 min for å forvarme den. Ta den ut av mikrobølgeovnen, og legg mørbradene forsiktig på den.
5.
Ta Crisp-platen ut av mikrobølgeovnen, og legg mørbradene forsiktig på den.
6.
Sett Crisp-platen tilbake i mikrobølgeovnen og fortsett stekingen på Crisp-innstillingen i ytterligere 4 min.
7.
Så tar du ut mørbradene og kutter dem i strimler.
8.
Anrett ved å legge kremede erter (smør og blandede erter) og poteter i bunnen av formen med en skje, så tilsetter du rå erter og serverer.
9.
Pynt med fargerike spiselige blomster.