Ratatouille av grønnsaker

  • Kopier lenken til utklippstavlen
Ratatouille av grønnsaker main image
Evnen
Lett
Forberedelse
25 Minutter
Matlagingstid
16 Minutter
Porsjoner
4 personer
Ratatouille av grønnsaker ingredients
Glutenfri
Vegansk
Altetende

Ingredienser

  • Løk 150 g
  • Auberginer eller squash 300-400 g 
  • Pepper en klype
  • Hermetiske tomater 200 g
  • Laurbærblad 1 blad
  • Timian 1 klype 
  • Fedd hvitløk 1
  • Olje 1 ss
  • Salt en klype

Trinn

1. Skrell og skjær løken, finhakk hvitløken og plasser alt i et 2-liters mikrobølgesikkert kokekar sammen med oljen. Dekk til, og kok ved 750 W i 3 minutter.
2. Vask grønnsakene og skjær auberginene eller squashen i terninger. Fjern frøene fra paprikaene, og skjær dem i strimler, og tøm deretter alt i kokekaret. Tilsett laurbærblad og rør godt rundt så smakene blandes. Rør rundt, og fortsett å koke ved 750 W i 5 minutter.
3. Tilsett hermetiske tomater, og forsett kokingen i 5-8 minutter til. Tilsett timian, salt og pepper, og rør godt. For det lille ekstra: Hvis du liker mye krydder, tilsett chili og litt smuldret kjøttpølse.