Ingredienser
- Løk 150 g
- Auberginer eller squash 300-400 g
- Pepper en klype
- Hermetiske tomater 200 g
- Laurbærblad 1 blad
- Timian 1 klype
- Fedd hvitløk 1
- Olje 1 ss
- Salt en klype
Trinn
1.
Skrell og skjær løken, finhakk hvitløken og plasser alt i et 2-liters mikrobølgesikkert kokekar sammen med oljen. Dekk til, og kok ved 750 W i 3 minutter.
2.
Vask grønnsakene og skjær auberginene eller squashen i terninger. Fjern frøene fra paprikaene, og skjær dem i strimler, og tøm deretter alt i kokekaret. Tilsett laurbærblad og rør godt rundt så smakene blandes. Rør rundt, og fortsett å koke ved 750 W i 5 minutter.
3.
Tilsett hermetiske tomater, og forsett kokingen i 5-8 minutter til. Tilsett timian, salt og pepper, og rør godt. For det lille ekstra: Hvis du liker mye krydder, tilsett chili og litt smuldret kjøttpølse.