Pizzette (mini-pizzaer)

  • Kopier lenken til utklippstavlen
Pizzette (mini-pizzaer) main image
Evnen
Lett
Forberedelse
10 Minutter
Matlagingstid
7 Minutter
Porsjoner
4 personer
Pizzette (mini-pizzaer) ingredients
Pescetarian
Altetende

Ingredienser

  • Bondebrød (eller grovbrød) 4 skiver
  • Tomatpuré (el. tomatsaus/passata) 4 ½ ss
  • Ansjosfileter 6 middels fileter, hakket
  • Oliven, steinfrie, delt i to 42588
  • Mozzarella 50 g
  • Oregano en klype
  • Salt en klype
  • Olje -

Trinn

1. Spre tomatpuréen (el. tomatsaus/passata) på alle brødskivene, og fordel så jevn ansjos og oliven på dem.
2. Dryss oregano og litt salt jevnt over hver skive, og drypp deretter over litt olivenolje.
3. Dekk skivene med mozzarella, og sett pizzaen på øverste hylle under grillen.
4. Stek ved bruk av grillfunksjonen i 5-7 minutter, til mozzarellaen har smeltet og begynner å få en gylden farge.