Panert kyllingsatay med glutenfritt mandelmel

  • Kopier lenken til utklippstavlen
Panert kyllingsatay med glutenfritt mandelmel main image
Evnen
Lett
Forberedelse
10 Minutter
Matlagingstid
12 Minutter
Porsjoner
4 personer
En klassiker fra det indonesiske kjøkkenet som ble gjensynt og opplyst i middelhavsstil, perfekt for deling og enkel matlaging
Panert kyllingsatay med glutenfritt mandelmel ingredients
Altetende

Ingredienser

  • Økologisk kyllingbryst 400 g
  • Mandelmel 100 g
  • Peanøttsmør 2 ss
  • Soyasaus 2 ss
  • Sjalottløk 2
  • Lime 1
  • Havsalt
  • Bambusspyd 8
  • Solsikkeolje 4 ss
Panert kyllingsatay med glutenfritt mandelmel - video cover

Trinn

1. Skjær kyllingen i lange tynne strimler
2. Tre kyllingstrimlene på stengene
3. Hell mandelmelet i en bolle
1. Panert kyllingsatay med glutenfritt mandelmel - step1
2. Panert kyllingsatay med glutenfritt mandelmel - step2
3. Panert kyllingsatay med glutenfritt mandelmel - step3
4. Tilsett peanøttsmør og soyasaus
5. Finhakk sjalottløken og tilsett den i blandingen
6. Bruk en skje til å dekke spyddet med mandel- og peanøttkrem
4. Panert kyllingsatay med glutenfritt mandelmel - step4
5. Panert kyllingsatay med glutenfritt mandelmel - step5
6. Panert kyllingsatay med glutenfritt mandelmel - step6
7. Legg spydet på den dedikerte Crisp Fry-platen
8. Plasser Crisp Fry-platen i mikrobølgeovnen
9. Still inn Crisp Fry-funksjonen, angi vekten og trykk Start for å starte tilberedningen
7. Panert kyllingsatay med glutenfritt mandelmel - step7
8. Panert kyllingsatay med glutenfritt mandelmel - step8
9. Panert kyllingsatay med glutenfritt mandelmel - step9
10. I mellomtiden visp limesaften med olje og salt
11. Fjern spydene når de er stekt og ferdig
12. Server med et dryss havsalt og limesaus
10. Panert kyllingsatay med glutenfritt mandelmel - step10
11. Panert kyllingsatay med glutenfritt mandelmel - step11
12. Panert kyllingsatay med glutenfritt mandelmel - step12