Panert havabbor med valnøtter og mango saus

  • Kopier lenken til utklippstavlen
Panert havabbor med valnøtter og mango saus main image
Evnen
Medium
Forberedelse
25 Minutter
Matlagingstid
0 Minutter
Porsjoner
2 personer
En vakker og elegant oppskrift, bra for både hjerte og sjel
Panert havabbor med valnøtter og mango saus ingredients
Pescetarian
Altetende

Ingredienser

  • Ferske havabborfileter 2
  • Mango 300 g
  • Brødsmuler 120 g
  • Lime 1
  • Malte valnøtter 30 g
  • Frisk merian 1 kvist
  • Salt en klype
Panert havabbor med valnøtter og mango saus - video cover

Trinn

1. Ta merianbladene av kvisten, og tilsett dem til brødsmulene
2. Tilsett 2 ss ekstra virgin olivenolje og bland
3. Plasser fileten på skjærebrettet og skjær den i to i lengden, uten å skjære helt gjennom
2. Panert havabbor med valnøtter og mango saus - step2
3. Panert havabbor med valnøtter og mango saus - step3
4. Legg fileten i brødsmulene og trykk lett slik at smulene fester seg til fisken
5. fold fileten for å lage en flette og plasser den på en crisppanne
6. Sett platen inn i mikrobølgeovnen på den høyere risten
4. Panert havabbor med valnøtter og mango saus - step4
5. Panert havabbor med valnøtter og mango saus - step5
6. Panert havabbor med valnøtter og mango saus - step6
7. Velg Dual Crisp Fry, panerte fiskefileter, og trykk på Start
8. Mens den tilberedes, skjærer du mangoen i to, og tar ut fruktkjøttet
9. Miks fruktkjøttet med limejuice og en klype salt i en blender
7. Panert havabbor med valnøtter og mango saus - step7
8. Panert havabbor med valnøtter og mango saus - step8
10. Når den er ferdig, serverer du fiskefiletene med mangosausen og drysser over malte valnøtter.