Omelett med røkelaks, smetana og salat

  • Kopier lenken til utklippstavlen
Omelett med røkelaks, smetana og salat main image
Evnen
Lett
Forberedelse
3 Minutter
Matlagingstid
2 Minutter
Porsjoner
1 personer
En luksuriøs lunsj som er klar på 5 minutter med nesten ingen oppvask og tilberedning i mikrobølgeovnen. Prøv vår ambassadør Mattias Larssons oppskrift på omelett med røkelaks, smetana og salat. Du sparer tid og energi!
Omelett med røkelaks, smetana og salat ingredients
Pescetarian
Altetende

Ingredienser

  • Egg 2
  • Melk ½ dl
  • Salt
  • Til servering
  • Kaldrøkt laks 2-3 skiver
  • Crème fraîche 1 ss
  • Valgfri liten grønn salat

Trinn

1. Knekk eggene i en liten dyp tallerken eller bolle. Tilsett melken og en klype salt.
2. Pisk eggeblandingen i ca. ½ minutt med en gaffel.
3. Sett tallerkenen/bollen i mikrobølgeovnen og kjør på 2 minutter på’ 800 W til omeletten har stivnet.
4. Topp omeletten med laks, smetana og salat. Tips! Omeletten kan selvfølgelig toppes med andre smakfulle ingredienser f.eks. litt røkt kalkun, fetaost eller noen reker. Merk: Husk at tiden kan variere noe mellom ulike mikrobølgeovnmodeller og avhengig av hvilken tallerken eller bol.