Minipaier med sopp, gresskar, honning og kastanjer

  • Kopier lenken til utklippstavlen
Minipaier med sopp, gresskar, honning og kastanjer main image
Evnen
Lett
Forberedelse
30 Minutter
Matlagingstid
30 Minutter
Porsjoner
4 personer
En oppskrift som tar tid, men som garanterer deg et øyeblikk med hyggelig introspeksjon, med et utmerket gastronomisk resultat.
Minipaier med sopp, gresskar, honning og kastanjer ingredients
Vegansk
Vegetarisk
Pescetarian
Altetende

Ingredienser

  • Butterdeig 250 g
  • Gresskar 200 g
  • Geitost 100 g
  • Blandet sopp 100 g
  • Kokte kastanjer 50 g
  • Honning 4 ts

Trinn

1. Kjevle butterdeigen tynt ut
2. Skjær den i firkanter på ca 10 cm per side
3. Kle formene med butterdeigsrutene
1. Minipaier med sopp, gresskar, honning og kastanjer - step1
2. Minipaier med sopp, gresskar, honning og kastanjer - step2
3. Minipaier med sopp, gresskar, honning og kastanjer - step3
4. Skjær gresskaret i terninger
5. Sett gresskaret i formene
6. Tilsett hakket sopp og hakkede kokte kastanjer
4. Minipaier med sopp, gresskar, honning og kastanjer - step4
5. Minipaier med sopp, gresskar, honning og kastanjer - step5
6. Minipaier med sopp, gresskar, honning og kastanjer - step6
7. Tilsett geitosten
8. Dryss honning over overflaten
9. Dryss over hakkede valnøtter
7. Minipaier med sopp, gresskar, honning og kastanjer - step7
8. Minipaier med sopp, gresskar, honning og kastanjer - step8
9. Minipaier med sopp, gresskar, honning og kastanjer - step9
10. Velg Cook4-funksjonen fra ovnsmenyen, still inn tiden til 30 minutter og start tilberedningen.
11. Plasser stekebrettet med formene på nivå 1 og kalkunskivene, potetbåtene og paien på de andre nivåene
12. Når de er klare, server paiene, la kaken avkjøles og hold kalkun- og potetpaiene varme for å tjene som en andre rett.
10. Minipaier med sopp, gresskar, honning og kastanjer - step10
11. Minipaier med sopp, gresskar, honning og kastanjer - step11
12. Minipaier med sopp, gresskar, honning og kastanjer - step12
13. Form paiene og pynt med julepynt
13. Minipaier med sopp, gresskar, honning og kastanjer - step13