Middelhavspai med laks

  • Kopier lenken til utklippstavlen
Middelhavspai med laks main image
Evnen
Lett
Forberedelse
25 Minutter
Matlagingstid
Chefplus: 25 min
Supreme: 25 min
Porsjoner
4 personer
En deilig forrett eller velsmakende hovedrett, som ganske enkelt kan beskrives som en uimotståelig pai med laks, squash og robiolaost.
Middelhavspai med laks ingredients
Pescetarian
Altetende

Ingredienser

  • Butterdeig, kjevlet ut 120 g
  • Røkelaks 50 g
  • Squash 2
  • Robiola (italiensk mykost) 120 g
  • Egg 2
  • Basilikum 1 blad
  • Timian 1 blad
  • Hvitløk 1/2 fedd
  • Gressløk 1 blad
  • Mynte 1 blad
  • Hvit pepper en klype

Trinn

1. Finhakk urtene og legg dem i en bolle.
2. Tilsett robiolaost, egg, salt og pepper og oppkuttet laks.
3. Tilsett squash kuttet i tynne skiver.
4. Dekk Crisp-platen med butterdeig, fjern papiret som er pakket rundt den.
5. Tilsett fyllet og fold kantene innover.
6. Sett den i mikrobølgeovnen, velg varmluft og still inn temperaturen på 190°C i 25 min.
7. Når den er ferdig, tar du den ut av mikrobølgeovnen, skjærer opp og pynter med spiselige blomster og friske urter før servering.