Matcha og mochi cookies

  • Kopier lenken til utklippstavlen
Matcha og mochi cookies main image
Evnen
Lett
Forberedelse
30 Minutter
Matlagingstid
12 Minutter
Porsjoner
4 personer
En oppskrift hvor ulike teksturer får frem en sanseopplevelse allerede før servering
Matcha og mochi cookies ingredients
Vegetarisk
Pescetarian
Altetende

Ingredienser

  • Risblanding 180 g
  • Soyadrikk 180 g
  • Sukker 2 ssk
  • Margarin 120 g
  • Brunt sukker 160 g
  • Mel 360 g
  • Egg 1
  • Gjær 1/2 liten pose
  • Matcha i pulverform 2 ssk
  • Sjokoladebiter 100 g

Trinn

1. Tilsett rismel, perlesukker og soyadrikk i en mikrobølgeovnsikker bolle mens du rører
2. Sett bollen i mikrobølgeovnen og stek på 750W i 3 minutter
3. La avkjøles
1. Matcha og mochi cookies - step1
2. Matcha og mochi cookies - step2
3. Matcha og mochi cookies - step3
4. Elt resten av ingrediensene i en bolle
5. Form 12 små kuler med den kalde risblandingen
6. Form 12 små kuler til av matchablandingen og flat dem til skiver.
4. Matcha og mochi cookies - step4
5. Matcha og mochi cookies - step5
6. Matcha og mochi cookies - step6
7. Legg litt risblanding i midten av hver matcha-skive og lukk dem for å lage kaker.
8. Legg kakene på et brett dekket med bakepapir.
9. Sett ovnen på funksjonen "Kaker" og trykk på Start.
7. Matcha og mochi cookies - step7
8. Matcha og mochi cookies - step8
9. Matcha og mochi cookies - step9
10. Sett brettet i ovnen og stek i ca 12 minutter.
12. Matcha og mochi cookies - step12
11. Matcha og mochi cookies - step11
10. Matcha og mochi cookies - step10