Lyse med middelhavsskorpe

  • Kopier lenken til utklippstavlen
Lyse med middelhavsskorpe main image
Evnen
Lett
Forberedelse
20 Minutter
Matlagingstid
Chefplus: 11 min
Supreme: 13 min
Porsjoner
4 personer
Delikat lyse med smakfull skorpe og saftig innside, takket være tilberedning med nyskapende Crisp Fry.
Lyse med middelhavsskorpe ingredients
Pescetarian
Altetende

Ingredienser

  • Fiskefileter av lyse 500 g
  • Griljermel 200 g
  • Persille 2 blader
  • Merian 2 blader
  • Basilikum 2 blader
  • Sitron 1
  • Timian 2 blader
  • Hvitløk 1 fedd
  • Extra virgin olivenolje 4 ss
  • Salt en klype
  • Hvit pepper en klype

Trinn

1. Hakk opp urter, hvitløk og sitronskall og legg dem i en bolle med griljermelet.
2. Tilsett olje, salt og pepper.
3. Kutt lysen i fingertykke biter som du dypper i griljermel. Trykk forsiktig for å sikre at blandingen fester seg.
4. Legg filetene på den spesielle Crisp-platen.
5. Sett Crisp-platen i mikrobølgeovnen, velg Fry Crisp og still inn tilberedningstiden til 13 min.
6. Når den er ferdig, server du den med resten av urtene blandet med olje og pynter med spiselige blomster.