Honningglasert dampet laks med lime og bringebær

  • Kopier lenken til utklippstavlen
Honningglasert dampet laks med lime og bringebær main image
Evnen
Lett
Forberedelse
20 Minutter
Matlagingstid
10 Minutter
Porsjoner
4 personer
Sødmen av honning og bringebær, den syrlige noten av lime og smaken av laks er kombinert med i delikatessen til 100 % dampkoking i W7 - WCollection. En oppskrift som tilfredsstiller sansene dine med et snev av sødme.
Honningglasert dampet laks med lime og bringebær ingredients
Glutenfri
Pescetarian
Altetende

Ingredienser

  • Ferske laksefileter 600 g
  • Honning 30 g
  • Bringebær 100 g
  • Balsamicoeddik 20 ml
  • Frisk basilikum 1 bunt
  • Lime 1
  • Rosa pepper en klype
  • Sjøsalt en klype
Honningglasert dampet laks med lime og bringebær - video cover

Trinn

1. Bland sammen honning og limesaft i en bolle
2. Legg laksefileten i et stekebrett, glaser den med honningblandingen og krydre den med en klype kvernet rosa pepper og havsalt
3. Sett stekebrettet i ovnen på spesialdampbrettet
1. Honningglasert dampet laks med lime og bringebær - step1
2. Honningglasert dampet laks med lime og bringebær - step2
3. Honningglasert dampet laks med lime og bringebær - step3
4. Fyll tanken med vann til displayet viser at tanken er full
5. Velg Pure Steam-funksjonen, still deretter temperaturen til 95°C og tilberednings tiden til 10 minutter
6. Bland bringebærene med balsamicoeddik og basilikumblader
4. Honningglasert dampet laks med lime og bringebær - step4
5. Honningglasert dampet laks med lime og bringebær - step5
6. Honningglasert dampet laks med lime og bringebær - step6
7. Anrett laksefiletene på tallerkenene med bringebærpuréen og kokesaften
8. Pynt med friske basilikumblader og server
8. Honningglasert dampet laks med lime og bringebær - step8