Grillspyd med svinekjøtt og guacamole

  • Kopier lenken til utklippstavlen
Grillspyd med svinekjøtt og guacamole main image
Evnen
Lett
Forberedelse
15 Minutter
Matlagingstid
15 Minutter
Porsjoner
4 personer
Guacamole er en eldgammel saus som hovedsakelig består av lime og avokado. Røttene til denne tradisjonen dateres tilbake til aztekerkulturen. Sausen er svært allsidig, og kan også kombineres med kjøttretter, som i denne oppskriften.
Grillspyd med svinekjøtt og guacamole ingredients
Glutenfri
Altetende

Ingredienser

  • Svinekjøtt 200 g
  • Pølse 200 g
  • Pepper 1
  • Rosmarin
  • Lime 1
  • Extra virgin olivenolje
  • Laurbærblader
  • Salt og pepper etter smak
  • - For å tilberede guacamole:
  • Avocado 1
  • Tomat 1
  • Sterk chili 1
  • Halv
  • Spisskummin en klype
  • Juicen av en halv sitron
  • Extra virgin olivenolje 2 ss
  • Hakket koriander eller persille
  • Salt og pepper

Trinn

1. Slik lager du guacamolen: Del avokadoene i to, fjern steinen og mos massen i en bolle med en gaffel, hell over limejuice og krydre med olje, salt og pepper
2. Skjær tomat og løk i terninger, hell koriander og chili, tilsett spisskummen og rør rundt.
3. Skjær svinekjøttet i terninger, vask og hakk paprikaen, kutt limen i båter og pølsen i biter
4. Lag spyd med svinekjøtterninger, pølsebiter, lime og paprikaskiver og laurbær blader. Pensle alle spydene med olje og krydre med olje og pepper.
5. Sett grillen på komfyren
6. Nå kan du varme opp platen.
7. Legg spydene på grillen, og stek i 7 min på hver side.
8. Server spydene med guacamole