Glutenfrie pannekaker med gresskar er den perfekte kombinasjonen for en kjempegod og lett frokost som passer for alle. Her får du pannekaker som gjør det litt lettere å våkne opp etter travle kvelder.
Ingredienser
- Potetmel 70 g
- Gresskar 100g
- Egg 3
- Bakepulver 2 ts
- Agavesirup 50 g
- Kokosmelk 80 ml
- Ristede mandler 50 g
- Bær 150 g
Trinn
1.
Finriv gresskaret i en bolle
2.
Tilsett egg, sukker og potetmel
3.
Tilsett gjær, kokosmelk, og bland godt
2.
3.
4.
Hell på vann i riktig hulrom inni ovnen
5.
Sett ovnen på Pastry-funksjonen
6.
Pensle et dypt stekebrett med olje og sett det inn i ovnen
4.
5.
6.
7.
Når ovnen er varm, tar du ut brettet og heller i røren med en øse slik at det danner 6 små rundinger
8.
Sett brettet tilbake i ovnen og stek i ca. 8 minutter
9.
Når pannekakene er ferdige, ta du brettet ut av ovnen
7.
8.
9.
10.
Legg pannekakene på tallerkener og pynt med bær
11.
Server med agavesirup, tørket frukt og bær
10.
11.