Fondue med grønnsaker

  • Kopier lenken til utklippstavlen
Fondue med grønnsaker main image
Evnen
Medium
Forberedelse
5 Minutter
Matlagingstid
10 Minutter
Porsjoner
8 personer
Hemmeligheten bak en perfekt fondue er tålmodighet. Osten må smelte sakte mens du rører kontinuerlig. Men når den er ferdig, gjør denne ostekremen alle grønnsaker uimotståelige. Prøv selv.
Fondue med grønnsaker ingredients
Glutenfri
Vegetarisk
Altetende

Ingredienser

  • Fontina-ost 400 g
  • Helmelk 200 g
  • Smør 25 g
  • Egg 4 eggeplommer
  • Salt etter smak
  • Artisjokker, poteter og kokt squash 400 g

Trinn

1. Start med å fjerne skorpen på Fontina-osten og kutt den opp.
2. Så setter du gryten på komfyren.
3. Legg ost, eggeplommer, melk og smør i gryten.
4. Slå på komfyren. Rør hele tiden til den flytende kremen tykner.
5. Ta av pannen fra varmen i det blandingen tykner.
6. Nå er fonduen klar til å serveres med de ferdige grønnsakene.