Ertesuppe med bløtkokte egg

  • Kopier lenken til utklippstavlen
Ertesuppe med bløtkokte egg main image
Evnen
Lett
Forberedelse
0 Minutter
Matlagingstid
12 Minutter
Porsjoner
4 personer
En enkel og rask oppskrift, der det aller viktigste for å lykkes, er helt ferske egg. Ertesuppen gjør den til en komplett, smakfull og energisk matrett.
Ertesuppe med bløtkokte egg ingredients
Glutenfri
Vegetarisk
Altetende

Ingredienser

  • Egg 4
  • Eddik 2 ss
  • Salt og pepper etter smak
  • Ertesuppe (oppskrift nr. 7)
  • Gressløk etter smak

Trinn

1. Start med å helle halv liter vann i en stor gryte.
2. Kok opp, tilsett salt og eddik og reduser varmen (slik at det knapt koker).
3. Legg eggene forsiktig i det kokende vannet
4. Kok eggene i 3−4 min, ta dem ut med en perforert øse og la renne av på absorberende papir.
5. Varm opp ertesuppen og hell en liten mengde i hver tallerken, legg ett egg i midten og dryss over pepper og hakket gressløk.