Vann, vitaminer og kalorier: sesongbasert frisk frukt er en av nøkkelingrediensene for en sommer med velvære og energi
Ingredienser
- Ananas 1
- Bringebær 150 g
- Goji-bær 30 g
- Valnøtter 50 g
- Frisk Mint 1 kvist
Trinn
1.
Skrell ananasen
2.
Fjern fruktkjøttet med en ananasskjærer som skjærer ananasen i fine skiver og fjerner den harde sentrale kjernen
3.
Skjær skivene i to og legg dem i dampkokeren
1.
2.
3.
4.
Tilsett gojibærene og 100 ml vann
5.
Sett den i ovnen og velg Dual Steam-modus
6.
Still inn koketiden til 9 minutter og trykk på Start
4.
5.
6.
7.
Mos bringebærene med en gaffel og hakk valnøttene
8.
Server ananasen med bringebærpuréen og pynt med hakkede valnøtter og mynteblader