Couscous med grønnsaker

  • Kopier lenken til utklippstavlen
Couscous med grønnsaker main image
Evnen
Lett
Forberedelse
8 Minutter
Matlagingstid
5 Minutter
Porsjoner
4 personer
Couscous med grønnsaker ingredients
Vegansk
Altetende

Ingredienser

  • Squash 4
  • Vårløk 1
  • Kirsebærtomater 8
  • Agurk 1
  • Fennikel 1
  • Reddiker 4
  • Krydder, etter smak -
  • Couscous (forhåndskokt/dehydrert) 300 g
  • Grønnsakkraft 500 g
  • Sitron 1
  • Ferks mynte -
  • Jomfruolje fra oliven 4 ts
  • Salt en klype

Trinn

1. Kok opp grønnsakkraften med 5 minutter med mikrobølgefunksjonen. Tøm den forhåndskokte couscousen i en stor bolle, og hell så i grønnsakkraften over couscousen for å bløte den opp. Fortsett med dette til all væsken er blitt absorbert.
2. Rør forsiktig rundt i blandingen med en gaffel, og gni ut eventuelle klumper som kan dannes ved tilberedning.
3. Vask og skjær grønnsakene i terninger. Bland dem med couscousen.
4. Krydre couscous-blandingen med jomfruolje fra oliven, hakket mynte, sitronsaft, krydder etter smak, og salt. Server.