Rester i kjøleskapet? Redd dem med vår ambassadør Mattias Larssons oppskrift på bulgurpanne! I denne retten bruker du grønnsakene du har i kjøleskapet. Selvfølgelig kan du også steke med rester av fisk, kylling, kjøtt eller kjøttpålegg også.
Ingredienser
- Grønnsaker, f.eks. gulrot, selleri, løk og squash 500 g
- Kokt bulgur (ca. 2 dl ukokt) 6 dl
- Balsamicoeddik 2 ss
- Egg 4
- Strimlet basilikum 2 ss
- Olivenolje, salt og svart pepper
- Fetaostkrem
- Fetaost 100 g
- Crème fraîche 2 dl
- Finstrimlet basilikum 2 ss
- Salt og svart pepper
Trinn
1.
Kutt grønnsakene i 1 centimeter store terninger. Stek deretter grønnsakene i olivenolje på middels temperatur til de er lett brune og passelig møre. Tilsett bulguren og stek videre i et par minutter. Tilsett balsamicoeddik og smak til med salt og svart pepper.
2.
Stek eggene sunny side up i olivenolje på middels temperatur.
3.
Smuldre fetaosten og bland sammen alle ingrediensene til kremen.
4.
Legg bulgurpannen på 4 tallerkener og topp med eggene og litt basilikum. Server med den deilige fetaostkremen.