Bulgurpanne med stekt egg og fetaostkrem

  • Kopier lenken til utklippstavlen
Bulgurpanne med stekt egg og fetaostkrem main image
Evnen
Lett
Forberedelse
10 Minutter
Matlagingstid
10 Minutter
Porsjoner
4 personer
Rester i kjøleskapet? Redd dem med vår ambassadør Mattias Larssons oppskrift på bulgurpanne! I denne retten bruker du grønnsakene du har i kjøleskapet. Selvfølgelig kan du også steke med rester av fisk, kylling, kjøtt eller kjøttpålegg også.
Bulgurpanne med stekt egg og fetaostkrem ingredients
Vegetarisk
Pescetarian
Altetende

Ingredienser

  • Grønnsaker, f.eks. gulrot, selleri, løk og squash 500 g
  • Kokt bulgur (ca. 2 dl ukokt) 6 dl
  • Balsamicoeddik 2 ss
  • Egg 4
  • Strimlet basilikum 2 ss
  • Olivenolje, salt og svart pepper
  • Fetaostkrem
  • Fetaost 100 g
  • Crème fraîche 2 dl
  • Finstrimlet basilikum 2 ss
  • Salt og svart pepper

Trinn

1. Kutt grønnsakene i 1 centimeter store terninger. Stek deretter grønnsakene i olivenolje på middels temperatur til de er lett brune og passelig møre. Tilsett bulguren og stek videre i et par minutter. Tilsett balsamicoeddik og smak til med salt og svart pepper.
2. Stek eggene sunny side up i olivenolje på middels temperatur.
3. Smuldre fetaosten og bland sammen alle ingrediensene til kremen.
4. Legg bulgurpannen på 4 tallerkener og topp med eggene og litt basilikum. Server med den deilige fetaostkremen.