Boscaiola-saus

  • Kopier lenken til utklippstavlen
Boscaiola-saus main image
Evnen
Lett
Forberedelse
30 Minutter
Matlagingstid
60 Minutter
Porsjoner
4 personer
En samling høstdufter, direkte fra busk til rett, med steinsopp, persille, timian og pølse. Den sterke smaken av Boscaiola-sausen (som blir enda bedre med et glass vin), gjenoppliver sansene etter høstens første forkjølelse.
Boscaiola-saus ingredients
Glutenfri
Altetende

Ingredienser

  • Tomatsaus 500 ml
  • Tørket porcini-sopp 100 g
  • Malt kalvekjøtt 200 g
  • Pølse 50 g
  • Persille noen blader
  • Basilikum noen blader
  • Timian noen kvister
  • Hvitløk 1 fedd
  • Extra virgin olivenolje etter smak
  • Salt og pepper etter smak

Trinn

1. Bløtlegg den tørkede soppen i rikelig med varmt vann i en halv time, bytt vann to ganger.
2. Sett en
3. stekepanne på komfyren. Tilsett en spiseskje ekstra virgin olivenolje, hvitløk og hakket persille, basilikum og timian.
4. Stek i 3 min. Tilsett avsilt tørket sopp og malt kalvekjøtt.
5. Sauter i 5 min på høy varme, hell på hvitvinen og la fordampe.
6. Tilsett tomatsaus, salt og pepper, og la koke i ca. 45 min til.