Biffgryte med grønnsaker toppet med remulade eller kald grønn saus

  • Kopier lenken til utklippstavlen
Biffgryte med grønnsaker toppet med remulade eller kald grønn saus main image
Evnen
Lett
Forberedelse
10 Minutter
Matlagingstid
35 Minutter
Porsjoner
6 personer
Remulade har fransk opprinnelse. Du lager den ved å lage fersk majones og tilsette hakkede kapers, sylteagurk og aromatiske urter. Den velduften smaken gjør den til det ideelle tilbehøret til Bollito, kongen av vinteroppskrifter.
Biffgryte med grønnsaker toppet med remulade eller kald grønn saus ingredients
Glutenfri
Altetende

Ingredienser

  • Oksefilet 1.2 kg
  • Gulrot 3
  • Purre 2
  • Selleristilk 4
  • Poteter 2
  • Løk med 3 hvitløksfedd 1
  • Persille 3 kvister
  • Laubærblad 2 blader
  • Grovsalt
  • Pepperkorn
  • Remulade eller grønn saus

Trinn

1. Rens grønnsakene, og skrell gulrøtter og poteter, fjern bladene fra sellerien, samt røtter og de grønne delene av purren.
2. Hell 3 liter vann i en gryte og sett den på komfyren. Tilsett salt, grønnsaker, pepper og urter.
3. Kok opp vannet, og la koke i omtrent 10 min.
4. Tilsett mørbrad bundet med matlagingshyssing to ganger rundt, og kok i 10−15 min, kjøttet skal være rosa i midten.
5. Til slutt serverer du mørbradskiver med hakkede grønnsaker toppet med saus.