Aubergine- og squashsaus

  • Kopier lenken til utklippstavlen
Aubergine- og squashsaus main image
Evnen
Lett
Forberedelse
5 Minutter
Matlagingstid
20 Minutter
Porsjoner
4 personer
Hemmeligheten bak en god pasta, i tillegg til å koke den "al dente", er en skikkelig god pastasaus. Denne rustikke og hjemmelagde sausen med squash og aubergine er en av dem. Den ideelle løsningen for en velsmakende vegetarrett.
Aubergine- og squashsaus ingredients
Glutenfri
Vegansk
Altetende

Ingredienser

  • Tomatsaus 300 g
  • Aubergine 1
  • Squash 2
  • Hvitløk 1 fedd
  • Basilikum og merian noen kvister
  • Extra virgin olivenolje 3 ss
  • Salt og pepper etter smak

Trinn

1. Start med å rense aubergine og squash og kutte dem i terninger.
2. Finn frem en stekepanne.
3. Tilsett olje, hvitløk og noen blader, aubergine og squash, og sautér på komfyren i 3−4 min.
4. Tilsett tomatsaus, salt og pepper, og la koke i ca. 15 min.
5. Så fjerner du hvitløksfeddet og drysser over basilikum og merianblader