Ingredienser
- Ferdig utkjevlet butterdeig 1 pakke
- Pølsekjøttdeig (ferskt pølsekjøtt, rullet til 12 kuler) 1 pakke
- Eggeplomme (vispet) 1
- Melk 4 ss
- Mel for dryss av overflaten litt
Trinn
1.
Kjevle ut butterdeigen ut på et bakebord strødd med mel, og del den 6 store rektangler. Skjær hvert rektangel i to diagonalt, så du får to avlange trekanter.
2.
Plasser en kule av pølsekjøttdeig, på den brede enden av trekanten, og rull den oppover mot den smale spissen. Før endene sammen så trekanten får en halvmåneform. Gjenta denne prosessen med de gjenstående trekantene og pølsekjøttdeig.
3.
Pensle hver rull med eggeplomme blandet med litt melk.
4.
Plasser dem på crisp®-fatet med bakepapir under, og stek i 9-10 minutter ved hjelp av crisp®-funksjonen. Pølsekjøttet kan erstattes med: kjøttbrødmiks; hele pølser; wienerpølser, eller en blanding av spinat og ricotta eller kremost.